• 0Shopping Cart
Vishandel
  • Over ons
  • Onze klanten
  • Tips van Tijmen
  • Marktbestelling
  • contact
  • bestel online

Lees verder

Informatie

Hoofdgerecht Minder dan 30 minuten 4 795 KCAL | 3340 KJ

Recept van de week

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Halveer de witlof in de lengte. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de witlof in 8 min. beetgaar. Leg de witlof op de bolle kant in een ingevette ovenschaal (inhoud 2 l). Leg de makreelfilets op de witlof. Bestrooi ze met zout en peper naar smaak.
  2. Meng de slagroom met de kaas, de kruiden en peper naar smaak. Schenk het room-kaasmengsel over de makreelfilets.
  3. Bak de witlofschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar.

Tip

Vervang voor een slankere ovenschotel de slagroom door kookroom light (flesje 250 ml).

Ingrediënten

  • 500 g verse makreelfilets
  • 800 g witlof
  • 2 el olijfolie
  • 200 ml slagroom
  • 125 g geraspte belegen kaas
  • 2 tl gedroogde provençaalse kruiden

Recept van de week

Nog meer heerlijke gerechten bekijken?

bestel
nu

Tips van Tijmen

Gepocheerde rogvleugel

bestel
nu

Tips van Tijmen

Heilbot in papier

bestel
nu

Tips van Tijmen

Mul met black bean sauce uit de oven

bestel
nu

Tips van Tijmen

Kabeljauw met zeekraal en venkel

Contact

Wij staan altijd voor je klaar!

  • Over ons
  • Onze klanten
  • Tips van Tijmen
  • Marktbestelling
  • contact
  • bestel online
  • [logout]

Heinen & Koelewijn BV

Ansjovisweg 34
3751 BL Spakenburg
Mail: info@vishandel.nl
Tel. 033 - 2544677
Fax. 033 - 2985191

  • Over ons
  • Onze klanten
  • Tips van Tijmen
  • Marktbestelling
  • contact
  • bestel online
Scroll naar bovenzijde