Informatie
Recept van de week
Thaise preicurry met koolvis
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 minuut. Voeg de prei toe en bak 2 minuten mee. Schep de currypasta erdoor en bak 1 minuut, tot de geuren vrijkomen.
Schenk de kokosmelk erbij en breng tegen de kook. Draai het vuur laag. Leg de koolvis in de curry en stoof in 6 minuten zachtjes gaar.
Schep de rijst op 4 borden en verdeel de curry erover. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Ingrediënten
- 400 g koolvisfilet (diepvries), ontdooid en in blokjes
- 300 g pandanrijst
- 2 el olie
- 1 rode ui, gesnipperd
- 2 preien, in ringetjes
- 2 el Thaise rode currypasta
- 1 blik kokosmelk (400 ml)
- handvol basilicumblaadjes
Recept van de week