Informatie
Recept van de week
Bereiding
Snijd de bieslook fijn. Was de sinaasappel en droog af. Verwijder de schil met een dunschiller en snijd in fijne reepjes. Blancheer de sinaasappelreepjes 1 minuut in kokend water en laat uitlekken. Pers de sinaasappel.
Verwarm de knolselderijpuree, kruid met peper en zout en meng er de kokosmelk door. Bak de tarbotfilets 3 minuten aan elke kant in de olijfolie. Haal de vis uit de pan en houd warm.
Giet het sinaasappelsap in de pan van de vis en laat dit inkoken. Klop er de in blokjes gesneden boter door met een garde. Kruid met peper.
Lepel de sinaasappelboter rond de knolselderijpuree. Strooi de bieslook en grof zeezout over de tarbot.
Ingrediënten
- 4 tarbotfilets
- 1 sinaasappel
- 400 gram knolselderiepuree
- 1 dl kokosmelk
- 10 gram bieslook
- 1 eetlepels olijfolie
- 150 gram boter
- Peper en zout
Recept van de week