Nieuws

haringweb
19 jun

Stem op ons!

De Nationale Haringtest 2018 Dit is het eerste jaar van de Nationale Haringtest, waarbij er gezocht wordt naar de lekkerste haring. De branchevereniging de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) zijn initiatiefnemers van de test. Waarom haring? Omdat dit één van de populairste visproducten van ons land is! Welke haring vindt u het lekkerst? In de eerste...

FullSizeRender-2
08 mei

LET OP: Aankomende donderdag gesloten ivm Hemelvaart

Beste afnemer, Graag maken wij u er op attent dat we niet kunnen leveren op de onderstaande dagen. Wel kunt u bestellingen via het voicemailsysteem of het internetbestel-systeem op www.vishandel.nl doorgeven. Wij verzoeken u rekening te houden met onderstaande feestdagen en uw bestellingen bijtijds aan ons door te geven. We zijn gesloten op:                                                            Eerstvolgende dag van levering: Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag)                                Vrijdag...

FullSizeRender-2
27 mrt

Aangepast aanlever- en bezorgdagen voorjaar 2018

Beste afnemer,   Graag maken wij u er op attent dat we niet kunnen leveren op de onderstaande dagen. Wel kunt u bestellingen via het voicemailsysteem of het internetbestel-systeem op www.vishandel.nl doorgeven.   Wij verzoeken u rekening te houden met onderstaande feestdagen en uw bestellingen bijtijds aan ons door te geven.     We zijn gesloten op:                                                            Eerstvolgende dag van levering:   Maandag...

kab mosterd
19 feb

Recept van de week: Kabeljauw met mosterd

Bereiding Snijd de champignons in plakjes en de sjalotjes en peterselie fijn. Was de kabeljauwmoten, leg ze in een diep bord, pers het sap van een halve citroen erover en wat zout en peper en laat een uur marineren. Droog de moten af, haal ze door de bloem en schud er de overtollige bloem af. Smelt 60 gram boter in een pan en bak hierin...

makreel
05 feb

Recept van de week: Broodje met makreelmousse

Ingrediënten 1 gerookte makreel 4 broodjes (bijvoorbeeld Italiaanse bollen) 125 g mascarpone 4 el bieslook 50 g spinazie 1 el citroensap Bereiding Snijd de bieslook fijn. Haal de gerookte makreel voorzichtig van de graat en haal de graatjes eruit. Prak de makreel fijn, meng met de mascarpone, bieslook en het citroensap. Breng op smaak met versgemalen peper. Grill de broodjes aan beide zijden, op hun...

20688419811_e58522fa7c_k
29 jan

Recept van de week: Pasta met gamba’s en pastis

Ingrediënten 400 g pasta linguine 16 grote gamba’s, gepeld met staart er aangelaten 3 el olijfolie 2 tenen knoflook 4 sjalotten Half bosje peterselie Half bosje dille 1 tl venkelzaad 5 el pastis 5 el boter 2 tl citroensap scheut witte wijn 1 Spaanse peper peper en zout Bereiding Snijd de knoflook, sjalotten en dille fijn. Hak de peterselie en de Spaanse peper (zonder zaadjes)...

20681457325_e3b88b6005_k (1)
23 jan

Recept van de week: Fusion tonijn niçoise salade

Bereiding Snijd de aardappeltjes een of twee keer door en kook ze gaar. Kook de haricots verts beetgaar in een kleine 10 minuten. Kook de kwarteleitjes 1,5 tot 2 minuten, pel ze onder de koude kraan en halveer ze. Maak een dressing door alle ingrediënten met elkaar te vermengen met de staafmixer. Meng alle groenten, de olijven en de ui met een deel van de...

heekrecept
16 jan

Recept van de week: Heek met serranoham en sherrysaus

Vist je dat? Heek wel twee meter lang kan worden en vooral geliefd is in het zuiden van Europa? Heek is een ware traktatie en is een zeer smaakvolle vis met zacht vlees. Eet dit heerlijke visje met serranoham en sherrysaus. Eet smakelijk! Ingrediënten 4 heekfilets in moten van circa 200 g 8 plakken serranoham olijfolie --- Voor de saus : 6 el sherry PX...

arnhem-bridge-by-night_Slide-vervolg
18 dec

Kerstbestellijst Arnhem markt downloaden

In het onderstaande bestand kan u de kerstbestellijst downloaden voor de markt in Arnhem Deze lijst kan u per mail versturen naar order@vishandel.nl Even bellen kan natuurlijk ook, 033-2544677. Wij ontvangen uw kerstbestelling graag uiterlijk voor donderdag 21 december. Wij wensen u smakelijke kerstdagen en een gezond 2018! bestellijst MARKTEN kerst 2017 1

tartaar heilbot
14 nov

Recept van de week: Tartaar van heilbot en tonijn met sinaasappelmayonaise

Ingrediënten 250 gram verse heilbot - 250 gram verse tonijn - 3 sinaasappels - 1 eetlepel mosterd - 1 eetlepel witte wijn azijn - 1 eidooier - Zout en peper - 2 dl zonnebloemolie - 2 eetlepels kappertjes - 2 eetlepels fijngehakte dragon - 1 eetlepel fijngehakte bieslook - 15 gram dille -10 cornichons, in plakjes - Provençaals zeezout - 3 eetlepels olijfolie Bereiding Pers...

kerstbestelling
09 nov

Voorkom teleurstelling, denk alvast aan uw kerstbestelling

Het duurt nog even voordat het zover is. Maar de kerst staat volgende maand al weer voor de deur. De voorbereidingen in menig keuken zijn daarom al gestart. Denk hierbij ook even aan uw visleverancier. We kunnen u helpen bij het samenstellen van uw menu en adviseren u over de verkrijgbaarheid van producten en trends op visgebied rond de kerst. Wees er op tijd bij. Regeren is...

20681611395_4200326ecf_k
16 okt

Recepten: Bretonse vissoep met wijting

Ingrediënten 400 g wijtingfilets, in grove stukken 2 uien 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten, ontveld en in blokjes 1 el geraspte citroenschil 1 venkelknol 2 el olie 6 draadjes saffraan 1 el gehakte of gedroogde tijm 4 dl visbouillon (tabletten) Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje Bereiding Snijd de ui in ringen. Snijd de knoflook fijn en de venkelknol in plakjes. Verhit in een grote pan...